در 50 امین پرواز آزمایشی، آلفا یک واهانا در حال نشان دادن قابلیت های پرواز خود است. هشت پره الکتریکی آن برای حرکت آسان و برخاستن از زمین به سمت آسمان کار می کنند، سپس هنگام شروع پرواز با بال کارآمد و سریع در مسافت های طولانی به جلو حرکت می کند.
واهانا، پروژه ای از شرکت های وابسته، اکنون بیش از پنج ساعت پرواز آزمایشی را در هوا تجربه کرده است. این هواپیما بیش از هفت دقیقه در یک زمان پرواز کرده است و به سرعت های حداکثر نزدیک به 60 مایل در ساعت (97 کیلومتر در ساعت) رسیده و دائماً در حال جمع آوری داده ها برای اطلاع دادن از وضعیت خودش می باشد و هواپیماهای اطراف خود را هم شناسایی می کند.
با تماشای این فیلم، واقعاً این حس به شما دست می دهد که چقدر تولید هواپیماهای چابک و همه کاره در دهه اینده نزدیک است، در حالی که بسیاری انتظار دارند هواپیماهای VTOL برقی تبدیل به گزینه های قابل قبولی برای رفت و آمد در آینده شوند.
مترجم: بهاره محجوب